dimarts, 20 de novembre del 2007

T'ho Canvio 2x01

Aquí teniu el primer capítol de la segona temporada del T'ho Canvio. Pels que no sou erudits en el tema de la televisió, el primer numero (2) correspon a la temporada, i el segon (01) és el capítol. Per exemple si feu servir un programa de descàrregues P2P tipus e-mule, i busqueu el cinquè capítol de la tercera temporada de "Perdidos", hauríeu de posar al buscador: "Perdidos 3x05", en cas de que volguéssiu la versió en castellà, si la voleu en anglès millor que busqueu "Lost". Apa, quin rotllo que us he parit...
Alguns de vosaltres heu preguntat que perquè ho partim en trossos, és degut a que el Youtube té una limitació de 10 minuts per vídeo. Sí, és veritat que hi ha altres servidors de vídeo que accepten vídeos més llargs, però hem de tenir en compte que avui per avui, Youtube és el servidor més popular... així que pel moment continuarem d'aquesta manera.
Bé, sense més històries aquí teniu el capítol.
Per començar forts, i donar de parlar, hem creat la figura del Noi Superheroi, un superheroi que ha vingut per ajudar a tots els habitants de la Conca d'Òdena... Teniu raó, és una anada de pilota força important, però mola, eh???
Pels que tingueu dubtes sobre el nom, el tema és molt fàcil, en principi era el "nou superheroi", però amb els nervis del moment, quan vaig entrar al casal d'avis, va sortir el que va sortir... EL NOI SUPERHEROI!!!!
Apa, que us ho passeu bé:

Primera part:


Segona part:


Tercera part: