dilluns, 20 d’octubre del 2008

Capítol 3

Capítol tres d'aquesta temporada. La capital de l'Anoia rep la visita d'Artur Mas i no m'hi vaig poder estar. El vaig anar a rebre a l'Estació de trens, perquè va venir en Ferrocarrils, clar, l'únic mitjà de transport que no el despentina amb la seva velocitat. Vaig aprofitar per portar-li un regal (bé, regal, regal... era un quadre de l'Enrich Senserrich que no sabia com treure'm de sobre i "acceptamos pulpo...") i a canvi no li vaig demanar gran cosa, només... la direcció de TV3 si algun dia és president de la Generalitat (si cola, cola...) i calla! que em va dir que sí!
A més de la visita de l'Artur Mas, trobareu una sèrie de propostes, bones de veritat, perquè l'Ajuntament d'Igualada pugui fer front a la crisi.
Aquest és el menú d'aquest programa. Bon profit!

Primera part:


Segona part:


Per cert, que és veu que el senyor Mas té un canal propi al Youtube on penja les seves aventures, i clar, ha penjat la seva visita a Igualada. Si aneu al min. 2:32 podreu veure com fa servir la meva imatge per promocionar-se. Clar, jo soc més guapo...

1 comentari:

Cora ha dit...

Gran amic català,
primer de tot volia dir-te que, com bé s'ha comprovat, l'intent del castellà és bo. I, com també perfectament s'ha pogut escoltar, no en tinc ni fava. Però ja s'anirà polint amb els anys... (fa més de 5 anys que dic el mateix!).
En segon lloc, que sàpigues que ja he vist el T'ho canvio i Artur Mas i em vaig tronxar de riure. Tens uns pebrots com una catedral. I proposo que entreguis a l'Ajuntament les mesures contra la crisi, a veure si les tiren endavant!!!
I, per últim, els cultius musicals setmanals tenen certa categoria...!!!! És cert però no cal que t'ho creguis!
Bona setmana!