dilluns, 3 de novembre del 2008

Capítol 5

Aquesta setmana el T'ho Canvio es converteix en un espai de denúncia (penseu que és un format que està triomfant al món de la tele... i no volem ser menys), i és que fa un parell de setmanes, vam poder veure al Crackovia de TV3 un gag que uns dies abans havíem fet nosaltres. Feu memòria, un vestidor de roba, un model (en aquest cas jo...), roba (la del Frederic Homs) i una persona per assessorar-nos (la mai prou valorada Sílvia Torreblanca...). Al Crackovia ho van adoptar però canviant els personatges, Pep Guardiola i Victor Valdes, i l'espai, el vestidor del Barça. Peró al loro! Que no estamos tan mal!! Fins i tot la música va ser la mateixa (El tema de la pelí de la Júlia Roberts, Pretty Woman). Bé, ja sabem que és una mica patillero però aquesta setmana no estàvem gaire inspirats alhora de buscar temes... (nota mental: fuetejar el guionista, bé, millor no, que potser li agrada).
Però també ens ha quedat temps de parlar de més coses, de l'us que fa de la meva imatge l'Artur Mas, de l'osa Hvala i de l'escarabat merdisser (no pregunteu la resposta està allà dins del programa).
Per cert, spoiler del programa de la setmana vinent: he de trobar feines alternatives per mantenir a la gent de ConcaTV (clar, com que la teles és meva...), la primera ja la tinc clara aprenent de perruquer, però vosaltres, teniu alguna proposta?