dilluns, 10 de novembre del 2008

Capítol 6 - Marina Geli

El "T'ho Canvio" entra en una nova etapa. Sí amics, la crisi galopant (quina paraula més xunga) ens afecta a tots per igual, i això ens ha suposat convertir el nostre programa en un d'aquests que estan tan de moda, els de coaching (Supernanny, El encantador de perros, Las cuentas clara, aquell que anava destinat a mares adolescents...) tot i que en aquest cas no eduquem/ensenyem res als espectadors, el que aprèn soc jo. A partir d'ara, i per culpa de la situació econòmica, em veig obligat a aprendre feines, i així pluriemplear-me per mantenir tota la família de ConcaTV.
I és que em sinceraré amb tots vosaltres, al principi era molt divertit tota la conya de la tele és meva, però amb el pas del temps i de la crisi, he vist que em podria haver apropiat alguna història on no hi hagués tanta gent treballant, perquè de gent n'hi ha, i molta:
El noi aquell que entrevista als alcaldes (entrevista, entrevista... bé, rotllo tertúlia), les noies que fan els reportatges de disseny de l'Actualitzoom, sobre els skaters (ah no! que eren bikers) i els que se'n van de càmping (d'acord! els del Cau), el presentador xungo que posa pau (¿¿??) a les tertúlies polítiques dels divendres (a vegades fan millors conyes que al meu programa), la gent d'informatius, els de les retransmissions esportives, les del Concascopi, i algun més que em dec deixar...
Bé, no us vull avançar res, però entre nosaltres, he descobert que no serveixo per fer de perruquer, o sigui que si sabeu d'alguna feina interessant... manifesteu-vos!
No ho feu per mi, feu-ho per ells...
Sobretot avui heu d'esperar tot el programa fins al final, i veureu a la Marina Geli (era ella, no?) que ha volgut participar al nostre programa tot imitant al Lluís Llongueras (no pregunteu, només teníem aquesta perruca).

Primera part:


Segona part: