dilluns, 6 d’octubre del 2008

Primer programa de la nova temporada

Comença l'octubre i s'ha acabat l'estiu.
Les escoles i universitats ja fa dies que funcionen, la gent ja no recorda les vacances, comencen a caure les fulles dels arbres i ja tenim el fred aquí. Però no patiu, no tot és dolent, també hi ha coses bones, i aquesta n'és una.
El "T'ho Canvio", el programa estrella de ConcaTV, torna, i ho fa amb més força que mai (bé, això de més força que mai ho podreu valorar vosaltres mateixos, però alhora d'escriure això he pensat que quedava molt bé).
Per començar quina millor manera, que assistir a la inauguració de la fira, on vam poder parlar amb tota la classe política i empresarial de la Conca d'Òdena, vaja, els meus amics.
No us podeu perdre com em presenta l'alcalde d'Igualada, Jordi Aymamí, al senyor Josep Lluís Bonet, president de Fira de Barcelona i del Grup Freixenet, els meus "intents de ligoteo" amb la pubilla i dames d'honor de la fira, i a més podreu veure com he fet un nou amic, l'Enric Asensio (a partir d'ara coleguilla meu de tota la vida) que parla, i a més s'encarrega de despedir la connexió.
Bé, no us dic més que sinó això semblarà una d'aquelles autopromocions que feien a l'"Aquí hi ha tomaquet".

Primera part:


Segona part: